PVGE
PVGE

PVGE Veldhoven

Samen actief, samen sterk

PVGE

PVGE Veldhoven

Samen actief, samen sterk

PVGE Koepel

Mensen die graag zelf hun belastingaangifte per computer zouden willen doen, maar daarbij wat onzeker zijn, kunnen ook dit jaar weer in het Belastingcafé van de Bibliotheek Veldhoven terecht. In principe vullen mensen daar zelf hun aangifte in, maar er zijn ervaren vrijwilligers aanwezig die kunnen bijspringen als er vragen zijn. Het belastingcafé is een initiatief van de PVGE, KBO, Bureau Sociaal Raadslieden en de Bibliotheek Veldhoven. Meer informatie over dit initiatief vindt u in de flyer. Klik daarvoor op de afbeelding hieronder.

Natuurlijk biedt de PVGE, zoals altijd, ook dit jaar haar Belastingservice aan. Daarbij komt een ervaren vrijwilliger (de HUBA - Hulp bij Belasting Aangifte) bij u thuis, om samen met u de aangifte te doen. Meer informatie over deze service van de PVGE vindt u onder het hoofdstuk Belangenbehartiging op deze site. Klik hier voor de PVGE Belastingservice.

Belastingcafe 2020 image

Actualiteiten

Onder de rubriek Actualiteiten vindt u het laatste nieuws over/van de PVGE-Veldhoven. Vaak staat dit nieuws ook in de Veldpost maar soms is het zo nieuw of kort-dag dat het ons papieren blad niet haalt. Dan vindt u het alsnog hier. We vermelden hier o.a.:

- mededelingen van het bestuur
- het verschijnen van de Veldpost
- last-minute's van de reisclub
- bijzondere evenementen
- benoemingen, afscheid, etc.
- etc. etc.

Soms is er een overlap met de rubriek Evenementen als we extra aandacht willen vragen voor iets bijzonders.