In september 2020 start de PVGE-Veldhoven weer met een nieuwe serie maandelijkse lezingen voor het winter seizoen. In verband met Corona/Covid-19 is de aanpak dit jaar echter wel wat anders.

Wij gaan onze lezingen live-streamen via Internet zodat men ze desgewenst thuis kan volgen op de laptop, de tablet of iPad, of wellicht zelfs de smart-TV. De techniek is vergelijkbaar met het kijken van video's op YouTube of Vimeo.

Om toch een levendige interactie tussen spreker en publiek te krijgen, kunnen daarnaast ook 30-40 leden de lezingen bijwonen. Alles volgens de geldende corona-regels en met 1.5 meter afstand. De thuisblijvers kunnen vragen stellen via Whatsapp.
Voor deze "lezingen nieuwe stijl" wordt nauw samengewerkt met de Immanuelkerk in Veldhoven. Zij hebbben inmiddels ruime ervaring met het uitzenden van bijeenkomsten via Internet.

Hoe een-en-ander in het werk gaat leest u elders op deze site op de pagina Lezingen in Coronatijd onder het hoofdstuk Evenementen/Reizen. De eerste twee lezingen, "Het verrassende Japan" en "de Architecten van ASML" zijn inmiddels opengesteld voor aanmelding.

Met vriendelijke groet,
PVGE Veldhoven, De Evenementen Commissie