PVGE
PVGE

PVGE Veldhoven

Samen actief, samen sterk

Ondanks de nieuwe Corona maatregelen toch een symfonisch concert bezoeken? De philharmonie zuidnederland is nu online te horen én zien! In samenwerking met ClassicNL introduceert men Concert in Huis: met Livestream Concerten. Zo kun je thuis óf waar je wilt een echte concert ervaring creëren.

Concert in Huis

Concert in Huis is het nieuwe livestream platform van classicnl en founding partners Amsterdam Sinfonietta, philharmonie zuidnederland en Residentie Orkest. Vanwege de coronasituatie zijn er veel beperkende maatregelen voor het publiek om te kunnen genieten van live concerten, terwijl die behoefte er juist wel is. Speciaal daarvoor is het platform Concert in Huis ontwikkeld, zodat je ook in de huiskamer kunt genieten van concerten van Nederlandse toporkesten. Een presentator neemt je mee door de avond en vertelt je meer over het programma.

Koop een virtueel ticket!

In samenwerking met Concert in Huis biedt men van ieder concertprogramma een livestream aan waarvoor ook tickets te koop zijn. Er wordt een kleine vergoeding gevraagd, waarbij je zelf het bedrag kunt aangeven: €5 / €10 / € 15.

Klik op het logo voor meer informatie en om aan te melden.

Concert in huis ClassicNL
Dit is een bericht van derden.
Het wordt hier gepubliceerd als service aan onze leden.

Actualiteiten

Onder de rubriek Actualiteiten vindt u het laatste nieuws over/van de PVGE-Veldhoven. Vaak staat dit nieuws ook in de Veldpost maar soms is het zo nieuw of kort-dag dat het ons papieren blad niet haalt. Dan vindt u het alsnog hier. We vermelden hier o.a.:

- mededelingen van het bestuur
- het verschijnen van de Veldpost
- last-minute's van de reisclub
- bijzondere evenementen
- benoemingen, afscheid, etc.
- etc. etc.

Soms is er een overlap met de rubriek Evenementen als we extra aandacht willen vragen voor iets bijzonders.