PVGE
PVGE

PVGE Veldhoven

Samen actief, samen sterk

Voor het opbergen van de naslagbladen uit de Veldpost biedt de PVGE-Veldhoven haar leden een speciale verzamelmap met gekleurde tabbladen die overeenkomen met de verschillende onderwerpen.

Werkwijze

U haalt voorzichtig het middenblad uit de Veldpost. Dat kan het beste door de nietjes een beetje recht te buigen. Het zo verkregen vel van A3-formaat kunt u dan in 4 delen knippen of snijden. U zult zien dat de zo verkregen blaadjes van A5-formaat aan de voorzijde en aan de achterzijde de informatie van 1 onderwerp bevatten. Nu kunt u de 2 gaatjes aanbrengen met behulp van een perforator. Als laatste bergt u de blaadjes op in de map voor de naslagbladen. U ziet dat de kleur van de titelbalk overeenkomt met de kleur van de tabbladen. En om het helemaal gemakkelijk te maken worden de artikelen per tabblad doorgenummerd.

Map naslagbladen

De verzamelmap ziet u hieronder afgebeeld.  U kunt de map direct aanvragen door op de foto's hieronder te klikken voor het aanvraagformulier. Er zijn geen kosten aan verbonden.

Veldpost verzamelmap naslagbladen

Actualiteiten

Onder de rubriek Actualiteiten vindt u het laatste nieuws over/van de PVGE-Veldhoven. Vaak staat dit nieuws ook in de Veldpost maar soms is het zo nieuw of kort-dag dat het ons papieren blad niet haalt. Dan vindt u het alsnog hier. We vermelden hier o.a.:

- mededelingen van het bestuur
- het verschijnen van de Veldpost
- last-minute's van de reisclub
- bijzondere evenementen
- benoemingen, afscheid, etc.
- etc. etc.

Soms is er een overlap met de rubriek Evenementen als we extra aandacht willen vragen voor iets bijzonders.