PVGE
PVGE

PVGE Veldhoven

Samen actief, samen sterk

Ledenvoordeel met Ledenpas

Bij samenwerkende bedrijven en organisaties krijgen PVGE leden korting voor bepaalde producten of diensten.

De Koepelvereniging PVGE houdt centraal een lijst van deelnemende bedrijven en instanties bij. De link naar deze pagina ziet u hier onder.

Voorwaarden:

  • Alleen voor PVGE leden en op vertoon van een geldige ledenpas
    Ledenpassen zijn voor dit doel geldig in het jaar van afgifte t/m de daaropvolgende maand februari.
  • Korting wordt alleen verleend als leden zich tijdens de aankoop als zodanig kenbaar maken, omdat korting niet achteraf kan worden verleend.
  • In principe is er geen PVGE-voordeel bij acties en andere kortingen.

 

000green Actueel Ledenvoordeel

 

 

Belastinginvulhulp PVGE Veldhoven

Zie hiervoor de pagina Belastingservice onder het hoofdje Belangenbehartiging

 

Met SWOVE uit eten

SWOVE biedt de ouderen van Veldhoven de mogelijkheid aan om 1 keer per maand gezamenlijk te dineren in een restaurant in Veldhoven.
De data en details staan op deze site onder Evenementen/Reizen. Voor meer informatie kunt u ook terecht op de site van SWOVE.

 Bijgewerkt: 4-mrt-2022

PVGE Veldhoven

De PVGE Veldhoven is een onafhankelijke seniorenvereniging, opgericht in 1984. Inmiddels heeft de afdeling ruim 1500 leden en is uitgegroeid tot een zeer actieve vereniging. Ofschoon oorspronkelijk een vereniging voor Philips-gepensioneerden is de vereniging sinds jaar-en-dag open voor alle 50-plussers. Inmiddels heeft inmiddels 50% een andere (werk-) achtergrond.

Een belangrijke taak van de vereninging is het behartigen van de belangen van haar leden bij verschillende overheden en instanties, waaronder de Seniorenraad. Wat dichter bij de leden zelf is er, voor leden die daar behoefte aan hebben, een groep vrijwilligers die helpen bij het doen van de jaarlijkse belasting aangifte en is er aandacht voor zieken- en ouderenbezoek.

Behalve het behartigen van de belangen van haar leden organiseert de PVGE Veldhoven ook allerlei activiteiten. Soms als onderdeel van een regelmatig bijeenkomende club, soms als lezingen of andere evenementen. Wat de clubs doen staat vermeld onder het kopje "Clubs" op deze site. Onder Evenementen vindt u een actueel programma van evenementen en lezingen.

Meer informatie over PVGE Veldhoven vindt u op de Welkom-pagina en onder de verschillende hoofdstukken van deze site.