PVGE
PVGE

PVGE Veldhoven

Samen actief, samen sterk

Onze vereniging bestaat dankzij de inzet van vele vrijwilligers. Dit zijn leden die zich belangenloos inzetten om, veelal achter de schermen, de club soepel-draaiend en gezellig te houden. Op dit moment zijn er ca 120 vrijwilligers op een of andere manier actief.
Natuurlijk is er ook verloop in het vrijwilligersbestand. Trouwe ondersteuners gaan het wat rustiger aan doen en er komen nieuwe enthousiate mensen bij.

Op deze pagina treft u vacatures aan die nodig vervuld moeten worden. Denkt u dat u de vereniging daarbij behulpzaam kunt zijn, aarzel dan niet om te reageren. Staat er niets concreets voor u bij, maar wilt u zich toch ergens als vrijwilliger voor inzetten, reageer dan gerust. Een verkennend gesprek kan heel nuttig zijn.
En wij zoeken natuurlijk zowel mannen als vrouwen!

Contactpersoon vacatures
(algemeen)

Dhr. Wiel Berden (voorzitter)
Klik hier voor het contactformulier.
of tel: 040 253 6700

 Aanmelden als vrijwilliger
in het algemeen

Hieronder staan de functies genoemd waarvoor we op korte termijn mensen zoeken. Het kan natuurlijk zo zijn dat de genoemde functies niet direct bij uw wensen of vaardigheden aansluiten. U kunt zich daarom ook aanmelden voor het geval er iets leuks, nu of in de nabije toekomst, voordoet dat beter bij u wensen past. Daarvoor hebben we een "Intakeformulier Vrijwilligers" beschikbaar waarin u uw voorkeuren voor vrijwilligerswerk aan kunt geven. Als er op een gegeven moment dan iets voorbij komt dat wellicht past nemen wij contact met u op.

Klik hier om het formulier in te vullen en te versturen: Intakeformulier Vrijwilligers

Actuele vacatures

- Redactielid de Veldpost

Het is niet noodzakelijk om zelf iets te schrijven. Het meedenken met de redactie over de inhoud van de Veldpost is van belang.

Klik hier voor het contactformulier.

 

- Lid Evenementencommissie

Mede organiseren van evenementen.

Klik hier voor het contactformulier.

 

- Vertegenwoordiger PVGE in Seniorenraad

Op korte termijn komt er een plaats vrij in de Seniorenraad van Veldhoven voor een vertegenwoordiger van de PVGE Veldhoven. De Seniorenraad bestaat uit vertegenwoordigers van de ouderen organisaties in Veldhoven en heeft ten doel de voor senioren relevante zaken te inventariseren en kenbaar te maken bij de gemeente. Dit alles ter bevordering van het welzijn en welbevinden van de senioren in Veldhoven. Heeft u interesse, neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Klik hier voor het contactformulier.

 

Vacatures voor kortlopende activiteiten

- Relatie-medewerker sponsoren

De PVGE Veldhoven moet meer naamsbekendheid krijgen. Dat kan door samenwerking met sponsoren, bijvoorbeeld met een advertentie in de Veldpost, maar ook door zichtbaar te zijn op schermen in openbare gebouwen en bij gezondheidsinstellingen.

Klik hier voor het contactformulier.

 

Pagina bijgewerkt op 8-sep-2021

 

 

 

PVGE Veldhoven

De PVGE Veldhoven is een onafhankelijke seniorenvereniging, opgericht in 1984. Inmiddels heeft de afdeling ruim 1500 leden en is uitgegroeid tot een zeer actieve vereniging. Ofschoon oorspronkelijk een vereniging voor Philips-gepensioneerden is de vereniging sinds jaar-en-dag open voor alle 50-plussers. Inmiddels heeft inmiddels 50% een andere (werk-) achtergrond.

Een belangrijke taak van de vereninging is het behartigen van de belangen van haar leden bij verschillende overheden en instanties, waaronder de Seniorenraad. Wat dichter bij de leden zelf is er, voor leden die daar behoefte aan hebben, een groep vrijwilligers die helpen bij het doen van de jaarlijkse belasting aangifte en is er aandacht voor zieken- en ouderenbezoek.

Behalve het behartigen van de belangen van haar leden organiseert de PVGE Veldhoven ook allerlei activiteiten. Soms als onderdeel van een regelmatig bijeenkomende club, soms als lezingen of andere evenementen. Wat de clubs doen staat vermeld onder het kopje "Clubs" op deze site. Onder Evenementen vindt u een actueel programma van evenementen en lezingen.

Meer informatie over PVGE Veldhoven vindt u op de Welkom-pagina en onder de verschillende hoofdstukken van deze site.