PVGE
PVGE

PVGE Veldhoven

Samen actief, samen sterk

PVGE

PVGE Veldhoven

Samen actief, samen sterk

PVGE Koepel

"De Wereld Vandaag"

 

discussiegroep

Doel

Samen praten en proberen te begrijpen wat er in onze snel veranderende wereld gebeurt en hoe dat onze levens beïnvloedt. Onderwerpen van gesprek kunnen bijvoorbeeld zijn:

  • De invloed van het internet
  • Klimaatverandering
  • Vrijheid van meningsuiting
  • etc.

Wat zijn de gevolgen van deze ontwikkelingen en zijn we in de huidige politieke wereldsituatie in staat de problemen op te lossen?

Aktiviteiten

Eens per 6 à 8 weken komen we op een woensdagmiddag (14.00-16.00u) bij elkaar. Om beurten schrijven een of twee leden een inleiding die ze de deelnemers tevoren toesturen.

Locatie

't Tweespan
Mira 2
5502 AT Veldhoven
000green  Locatie (Google Maps)

 

Deelname

Deelname is mogelijk voor leden van de PVGE. Op dit moment is de groep kompleet. Geïnteresseerden komen op de wachtlijst. Bij veel belangstelling kunnen we overwegen een tweede groep op te starten.

Kosten

Geen.

Contact

Contactpersonen:

dhr. Ger de Wind
tel. 040 205 23 88
Mail mij


 PVGE Veldhoven - Altijd wat te doen

Op dit moment zijn er ca. 26 clubs binnen onze vereniging actief. Het merendeel van de "binnenactiviteiten" vindt plaats in wijkgebouw "Het Tweespan" aan de Mira in Veldhoven. De actuele locatie waar de clubs hun activiteiten uitvoeren vindt u op de pagina van de club zelf bij de link Locatie.

Op dit moment zijn ongeveer 40% van onze leden actief in een van de club-activiteiten die regelmatig plaatsvinden.
Voor outdoor-activiteiten is er een calamiteitenplan opgesteld tezamen met aanbevelingen voor hulpverlening.

Als bestuur staan we altijd open voor nieuwe ideeën en het opstarten van nieuwe activiteiten. Leden kunnen ook als groepje het initiatief nemen om een nieuwe activiteit te beginnen.
Indien u suggesties heeft, aarzel dan niet om contact op te nemen met een van de bestuursleden of het secretariaat van de afdeling.