PVGE
PVGE

PVGE Veldhoven

Samen actief, samen sterk

PVGE

PVGE Veldhoven

Samen actief, samen sterk

PVGE Koepel

 

rijsttafel-1 

Doel:

Het doel van de club is onder gezellig samenzijn kennis te maken met de Indonesische kookkunst, een stukje cultuur met al zijn Oosterse kruiden en producten. De club is geen kookcursus! De betekenis van Indonesische woorden, die in de recepten voorkomen, wordt verklaard in een woordenlijst, die ook gemakkelijk is als u inkopen gaat doen in een "toko" voor Indonesische producten.

Activiteiten:

Iedere derde dinsdag van de maand, met uitzondering van de maanden juni, juli en augustus, komt de club bijeen om gezamenlijk een Indische rijsttafel klaar te maken, om er daarna van te kunnen genieten.
In de week vóór een bijeenkomst ontvangen de deelnemers in een brief (zo mogelijk per e-mail) de uitgezochte en uitgewerkte recepten voor de maaltijd.

Locatie:

De activiteiten vinden plaats in de keuken van de facilitaire dienst van de Kempen Campus in Veldhoven.

DOE040
Blaarthemseweg 83
5502 JT  Veldhoven

000green   Locatie (Google Maps)

Deelname:

Het aantal deelnemers bedraagt 16 à 17 personen.
(Er is op dit moment geen wachtlijst meer).

Kosten:

De contributie bedraagt €90,- per jaar voor 9 bijeenkomsten + één gezamenlijk uitje in december naar een Indisch of Chinees restaurant. In dit bedrag is alles inbegrepen, zoals de huur, alle voorbereidingen, de inkoop voor de maaltijden, maar is exclusief de dranken.

 

Contactpersoon: dhr. W. Kooyman
Schadewijkstraat 34
5521 HG Eersel
tel. 0497 51 55 73

 

Bijgewerkt: 6-jan-2021

PVGE Veldhoven - Altijd wat te doen

Op dit moment zijn er ca. 26 clubs binnen onze vereniging actief. Het merendeel van de "binnenactiviteiten" vindt plaats in wijkgebouw "Het Tweespan" aan de Mira in Veldhoven. De actuele locatie waar de clubs hun activiteiten uitvoeren vindt u op de pagina van de club zelf bij de link Locatie.

Op dit moment zijn ongeveer 40% van onze leden actief in een van de club-activiteiten die regelmatig plaatsvinden.
Voor outdoor-activiteiten is er een calamiteitenplan opgesteld tezamen met aanbevelingen voor hulpverlening.

Als bestuur staan we altijd open voor nieuwe ideeën en het opstarten van nieuwe activiteiten. Leden kunnen ook als groepje het initiatief nemen om een nieuwe activiteit te beginnen.
Indien u suggesties heeft, aarzel dan niet om contact op te nemen met een van de bestuursleden of het secretariaat van de afdeling.