rijsttafel-1 

Doel:

Het doel van de club is onder gezellig samenzijn kennis te maken met de Indonesische kookkunst, een stukje cultuur met al zijn Oosterse kruiden en producten. De club is geen kookcursus! De betekenis van Indonesische woorden, die in de recepten voorkomen, wordt verklaard in een woordenlijst, die ook gemakkelijk is als u inkopen gaat doen in een "toko" voor Indonesische producten.

Activiteiten:

Iedere derde dinsdag van de maand, met uitzondering van de maanden juni, juli en augustus, komt de club bijeen om gezamenlijk een Indische rijsttafel klaar te maken, om er daarna van te kunnen genieten.
In de week vóór een bijeenkomst ontvangen de deelnemers in een brief (zo mogelijk per e-mail) de uitgezochte en uitgewerkte recepten voor de maaltijd.

Locatie:

De activiteiten vinden plaats in de keuken van de facilitaire dienst van de Kempen Campus in Veldhoven.

Kempen Campus
Knegselseweg 30
5504 NG  Veldhoven

000green   Locatie (Google Maps)

Deelname:

Het aantal deelnemers bedraagt 16 à 17 personen.
(Er is op dit moment geen wachtlijst meer).

Kosten:

De contributie bedraagt €90,- per jaar voor 9 bijeenkomsten + één gezamenlijk uitje in december naar een Indisch of Chinees restaurant. In dit bedrag is alles inbegrepen, zoals de huur, alle voorbereidingen, de inkoop voor de maaltijden, maar is exclusief de dranken.

 

Contactpersoon: dhr. W. Kooyman
Schadewijkstraat 34
5521 HG Eersel
tel. 0497 51 55 73