PVGE
PVGE

PVGE Veldhoven

Samen actief, samen sterk

PVGE

PVGE Veldhoven

Samen actief, samen sterk

PVGE Koepel

 

veldkost

Doel:

Gezellig genieten van elkaars gezelschap en de lekkere dingen die we samen klaar maken. Al doende vergroten we onze kookervaring en leren we nieuwe gerechten kennen.

Activiteiten:

Acht keer per jaar komen we bij elkaar om in vier steeds wisselende groepjes van vier personen een volledige maaltijd te bereiden aan de hand van de toegezonden recepten. Een glaasje wijn drinken we tijdens het koken en een kopje koffie rondt de avond af.

Locatie:

De activiteiten vinden plaats in de keuken van DOE040 in Veldhoven.

DOE040
Blaarthemseweg 83
5502 JT  Veldhoven

 000green   Locatie (Google Maps)

Deelname:

Iedereen van PVGE Veldhoven is welkom, ongeacht zijn/haar kookervaring. Er is op dit moment een wachtlijst. Mannen zijn extra welkom..

Kosten:

De kosten bedragen € 105,00 ( clubjaar 2020) voor 8 bijeenkomsten op een dinsdagavond van 17.00 tot 21.00 uur in de keuken van DOE040.

 

Coaches: Fred Smits en Lilian Smits

 

Contactadres:

Fred Smits
Ambachtslaan 17
5505 AD Veldhoven

tel. 040 254 24 01

Mail mij

 

Aanmelden met :
Naam, voornaam, adres, telefoon, e-mailadres en PVGE-nummer.

Links: 

Veldkost groep

PVGE Veldhoven - Altijd wat te doen

Op dit moment zijn er ca. 26 clubs binnen onze vereniging actief. Het merendeel van de "binnenactiviteiten" vindt plaats in wijkgebouw "Het Tweespan" aan de Mira in Veldhoven. De actuele locatie waar de clubs hun activiteiten uitvoeren vindt u op de pagina van de club zelf bij de link Locatie.

Op dit moment zijn ongeveer 40% van onze leden actief in een van de club-activiteiten die regelmatig plaatsvinden.
Voor outdoor-activiteiten is er een calamiteitenplan opgesteld tezamen met aanbevelingen voor hulpverlening.

Als bestuur staan we altijd open voor nieuwe ideeën en het opstarten van nieuwe activiteiten. Leden kunnen ook als groepje het initiatief nemen om een nieuwe activiteit te beginnen.
Indien u suggesties heeft, aarzel dan niet om contact op te nemen met een van de bestuursleden of het secretariaat van de afdeling.