PVGE
PVGE

PVGE Veldhoven

Samen actief, samen sterk

PVGE

PVGE Veldhoven

Samen actief, samen sterk

PVGE Koepel

"Carrousel de la Musique"

 muziekluistergroep

 

Doel

Samen genieten van muziek (klassieke, maar ook hedendaagse). Luisteren en erover praten met elkaar.

Aktiviteiten

Eens per 6 à 8 weken komen we op een dinsdagmiddag (14.00-16.00u) bij elkaar. We verdiepen ons in muziek die ons boeit. En proberen daarbij ook wat meer te weten te komen van de achtergronden (componist, tijdsbeeld etc). Soms doet een van de deelnemers de voorbereiding, een andere keer presenteert ieder zijn favoriete muziek of welke muziek hem/haar recent het meest getroffen heeft.

Locatie

Huiskamer van een van de deelnemers.

Deelname

Deelname is mogelijk voor leden van de PVGE. Op dit moment is de groep kompleet. Geïnteresseerden kunnen op de wachtlijst komen.

Kosten

Geen.

Contact

Contactpersonen:

dhr. Hans Reitsma
tel. 040 253 81 08
Mail mij

   

 

 

PVGE Veldhoven - Altijd wat te doen

Op dit moment zijn er ca. 26 clubs binnen onze vereniging actief. Het merendeel van de "binnenactiviteiten" vindt plaats in wijkgebouw "Het Tweespan" aan de Mira in Veldhoven. De actuele locatie waar de clubs hun activiteiten uitvoeren vindt u op de pagina van de club zelf bij de link Locatie.

Op dit moment zijn ongeveer 40% van onze leden actief in een van de club-activiteiten die regelmatig plaatsvinden.
Voor outdoor-activiteiten is er een calamiteitenplan opgesteld tezamen met aanbevelingen voor hulpverlening.

Als bestuur staan we altijd open voor nieuwe ideeën en het opstarten van nieuwe activiteiten. Leden kunnen ook als groepje het initiatief nemen om een nieuwe activiteit te beginnen.
Indien u suggesties heeft, aarzel dan niet om contact op te nemen met een van de bestuursleden of het secretariaat van de afdeling.