NW-Logo

 


De
Zandlopers

Doel:

  • In beweging zijn onder begeleiding zijn een ervaren instructeur.
  • Verbeteren van de loop techniek.
  • Genieten en ontdekken van de bossen in de omtrek van Veldhoven.
  • Gezelligheid en bevorderen van de onderlinge contacten.

Deelname:

Opgeven kan bij de coach. Als er nog plekken vrij zijn in de groep, kun je enkele keren meedoen zonder wederzijdse verplichtingen. Je krijgt dan meteen instructie en kunt het doel verwezenlijken. Wandelstokken heb je dan nog niet nodig: de instructeur heeft een reserve set te leen. Kun je een keer niet? Laat het de coach even weten, dan hoeven we niet te wachten.

Activiteit:

We lopen iedere maandagochtend van 9.30 uur tot omstreeks 12.00 uur een afstand van ongeveer 8 km in het gebied tussen Zandoerle, Knegsel, Vessem, Wintelre en Oerle.
Na 1 uur lopen komen we altijd uit bij een gelegenheid waar ze heerlijke koffie hebben. De tocht wordt afgesloten met enkele oefeningen om het lichaam weer in rust te brengen.

Locatie:

Gedurende het lopende seizoen hanteren we een vast startpunt. Dit startpunt wisselt echter jaarlijks om de variatie er in te houden. Voor informatie over het actuele startpunt kunt u contact opnemen met de club-coach (zie hieronder).

Kosten:

De contributie bedraagt € 5,- per persoon per jaar, te voldoen bij de coach in januari. De koffie en eventuele versnaperingen zijn voor eigen rekening.

Informatie:

Coach:

dhr. Cor Luijks
tel. 06 3927 1854
Mail mij

Links: