PVGE
PVGE

PVGE Veldhoven

Samen actief, samen sterk

reizen3         Reisprogramma 2020 ster

Corona - virus
Zie voor veranderingen in reisprogramma, het onderwerp
"Reisgroep - Corona Updates"
in het menu links
__________________________

Doel:

Het organiseren van dagreizen en meerdaagse reizen in binnen- en buitenland voor leden van de PVGE. Bij het organiseren van deze reizen wordt er gestreefd naar een afwisseling en een mix van cultuur, natuur, bezienswaardigheden, ontspanning en gezelligheid. Zoveel als mogelijk wordt daarbij rekening gehouden met  de eisen die de leeftijd van de leden stelt en hun eventuele  beperkingen in mobiliteit en gezondheid. Van al te zeer in dit opzicht beperkte personen wordt verwacht dat zij eerst overleg plegen alvorens aan een reis deel te nemen. Ook de financiële draagkracht van de leden wordt in het oog gehouden.

Activiteiten:

De richtlijn is dat de afdeling per jaar 4 dagreizen en één of twee meerdaagse reizen organiseert.
Naast deze reizen kunnen leden ook deelnemen aan reizen die door de vereniging of door andere afdelingen georganiseerd worden.

Deelname:

Deze reizen worden zo vroeg mogelijk in de Veldpost en op de Website van de PVGE Veldhoven gepubliceerd. Elders op deze pagina vindt u de link naar het actuele reisprogramma met daarin vervolgens een “link” naar de detailbeschrijving van een reis; tevens vindt u daar een “link”' naar het inschrijvingsformulier.

Hoe alles in zijn werk gaat ziet u bij het hoofdstuk "Inschrijfprocedure". Bij bepaalde (buitenlandse) reizen is een kopie van uw paspoort gewenst. Hoe u dat op een veilige manier kunt aanleveren staat onder het hoofdstuk "Veilig kopie paspoort". Tot slot is er ook een pagina gewijd aan het beheer door de Reisgroep van uw persoonlijk (reis-)gegevens

Kosten:

De kosten van een reis worden uitgedrukt in een vaste prijs. In deze prijs kunnen begrepen zijn : vervoerskosten, overnachtingkosten, bepaalde maaltijden, attentie voor de chauffeur, gidskosten, entreegelden en administratiekosten. Annuleringsverzekering en reis/ bagage/ ongevallenverzekering zijn meestal niet inbegrepen omdat veel leden daarvoor reeds een doorlopende verzekering hebben afgesloten.

Nieuwsgierig geworden?

Bekijk onze pagina met "Reisimpressies"

Contactadres:

Marije Jansen
e-mail: Mail mij
mob. +31 6 22482697

PVGE Veldhoven - Altijd wat te doen

Op dit moment zijn er ca. 26 clubs binnen onze vereniging actief. Het merendeel van de "binnenactiviteiten" vindt plaats in wijkgebouw "Het Tweespan" aan de Mira in Veldhoven. De actuele locatie waar de clubs hun activiteiten uitvoeren vindt u op de pagina van de club zelf bij de link Locatie.

Op dit moment zijn ongeveer 40% van onze leden actief in een van de club-activiteiten die regelmatig plaatsvinden.
Voor outdoor-activiteiten is er een calamiteitenplan opgesteld tezamen met aanbevelingen voor hulpverlening.

Als bestuur staan we altijd open voor nieuwe ideeën en het opstarten van nieuwe activiteiten. Leden kunnen ook als groepje het initiatief nemen om een nieuwe activiteit te beginnen.
Indien u suggesties heeft, aarzel dan niet om contact op te nemen met een van de bestuursleden of het secretariaat van de afdeling.