PVGE
PVGE

PVGE Veldhoven

Samen actief, samen sterk

 reisimpressies 02

 

Al vele jaren stelt de Reisgroep van de PVGE-Veldhoven ieder seizoen weer nieuw reisprogramma's samen. Per seizoen zijn er ca. 6, één- of meerdaagse reizen waar u uit kunt kiezen. Bij de samenstelling van het programma wordt met alle mogelijke deelnemers, van "jongere-ouderen" tot "oudgedienden", rekening gehouden. Om u een idee te geven hoe de reizen er uit zien, treft op op deze pagina een selectie aan met "reisimpressies" van reizen uit het recente verleden. In de beschrijving kunt u zien wat het programma van de reis te bieden had en de foto's geven een indruk van de bezienswaardigheden en de sfeer.

Reisimpressies

2019 Delft en Den Haag - dagtocht

2019 Noord-Duitsland en Kopenhagen - 8-daagse busreis

2018 Andorra en Barcelona - 12 daagse busreis

2018 Yorkshire (UK) - 8 daagse busreis

2017 Kroatië/Montenegro - 13-daagse busreis

2017 Berlin/Brandenburg - 8-daagse busreis

2016 Noord Spanje en Baskenland - 12-daagse busreis

2016 Schwarzwald - 8-daagse busreis

Aan deze pagina wordt nog gewerkt. Binnenkort treft u hier nog meer reisimpressies aan om u te verleiden (weer) eens met onze Reisgroep op stap te gaan.
Zie ook ons actuele reisprogramma elders op deze site.

PVGE Veldhoven - Altijd wat te doen

Op dit moment zijn er ca. 26 clubs binnen onze vereniging actief. Het merendeel van de "binnenactiviteiten" vindt plaats in wijkgebouw "Het Tweespan" aan de Mira in Veldhoven. De actuele locatie waar de clubs hun activiteiten uitvoeren vindt u op de pagina van de club zelf bij de link Locatie.

Op dit moment zijn ongeveer 40% van onze leden actief in een van de club-activiteiten die regelmatig plaatsvinden.
Voor outdoor-activiteiten is er een calamiteitenplan opgesteld tezamen met aanbevelingen voor hulpverlening.

Als bestuur staan we altijd open voor nieuwe ideeën en het opstarten van nieuwe activiteiten. Leden kunnen ook als groepje het initiatief nemen om een nieuwe activiteit te beginnen.
Indien u suggesties heeft, aarzel dan niet om contact op te nemen met een van de bestuursleden of het secretariaat van de afdeling.