PVGE
PVGE

PVGE Veldhoven

Samen actief, samen sterk

rikken

Doel:

De rikclub streeft ernaar om enkele uren per week gezellig bij elkaar te zijn, waarbij het kaartspel Rikken gespeeld wordt.

Activiteiten:

De rikclub speelt het gehele jaar op de maandagochtend. We beginnen om 09.15 uur met de eerste ronde in de grote zaal. Na de eerste ronde volgt een koffiebreak van ongeveer 10 minuten. Om 10.45 uur begint de tweede ronde, die tot 12.00 uur duurt.

Er wordt in competitieverband gespeeld. De competitie loopt van 1 mei tot 30 april en de winnaar ontvangt een kleine prijs.

Locatie:

Ontmoetingscentrum De Ligt
Ligt 157
5503 CA Veldhoven
www.deligtveldhoven.nl

000green  Locatie (Google Maps)

Deelname & Kosten:

Nieuwe leden (zowel dames als heren) zijn altijd van harte welkom. De contributie bedraagt € 3.- per maand. Geinteresseerd? Kom gezellig een keer kijken op de maandagochtend in de Ligt of neem contact op met de clubcoach.

 

Coach: dhr. Ben van den Berg
tel. 040 253 56 18

 

rikken 2018

PVGE Veldhoven - Altijd wat te doen

Op dit moment zijn er ca. 26 clubs binnen onze vereniging actief. Het merendeel van de "binnenactiviteiten" vindt plaats in wijkgebouw "Het Tweespan" aan de Mira in Veldhoven. De actuele locatie waar de clubs hun activiteiten uitvoeren vindt u op de pagina van de club zelf bij de link Locatie.

Op dit moment zijn ongeveer 40% van onze leden actief in een van de club-activiteiten die regelmatig plaatsvinden.
Voor outdoor-activiteiten is er een calamiteitenplan opgesteld tezamen met aanbevelingen voor hulpverlening.

Als bestuur staan we altijd open voor nieuwe ideeën en het opstarten van nieuwe activiteiten. Leden kunnen ook als groepje het initiatief nemen om een nieuwe activiteit te beginnen.
Indien u suggesties heeft, aarzel dan niet om contact op te nemen met een van de bestuursleden of het secretariaat van de afdeling.