PVGE
PVGE

PVGE Veldhoven

Samen actief, samen sterk

 De

Dùrtrappers

 wandelen 2017

Doel

  • Meer in beweging blijven door te wandelen
  • Bevorderen van de sociale contacten tussen de leden
  • Genieten van de mooie Kempen en de gezonde buitenlucht
  • Samen gezellige activiteiten beleven naast het wandelen

Activiteiten

Het jaar door verzamelen we ons op donderdagmiddag voor een wandeling onder leiding van diverse coaches. We starten om 13:00 uur bij het Tweespan aan de Mira. Vandaaruit vertrekken we met auto's naar een startplaats in het buitengebied vanwaar we een wandeling maken van max. 8 km. Tussendoor is er een stop om koffie/thee/fris te drinken en gebruik te maken van het toilet. Daarna gaan we weer terug via een andere route naar de startplaats. De wandelingen vinden zoveel mogelijk plaats rondom Veldhoven op bos- en landwegen, zover mogelijk van het verkeer.

Door degenen die met een auto meerijden, wordt een bijdrage van € 1,- aan de chauffeur gegeven.

Deelname

Nieuwe leden kunnen 4 keer aan een wandeling deelnemen alvorens te besluiten definitief lid te worden van de wandelclub. Zij kunnen zich bij de startplaats melden, bij de coach. Nieuwe leden kunnen zich opgeven bij de secretaris. Hierbij is het van belang dat men aan kan tonen dat men lid is van de PVGE.
Actieve leden die na verloop van jaren de tochten niet meer kunnen maken mogen lid blijven om gebruik te kunnen maken van de sociale nevenactiviteiten zoals 1x per jaar een etentje.

Kosten

Om deel te kunnen nemen aan de tochten, wordt een bijdrage gevraagd van € 2,- per jaar. De bijdrage wordt in de loop van september betaald.

Contactadressen

Voor vragen over de club kunt u terecht bij:

Secretaris wandelclub:

Mw. Rita de Vries-van Soest
Mail mij

Foto's van de wandelclub gemaakt door Chris Bergmans.
Klik op de foto voor meer.
Aanwijzingen voor het gebruik van Google Foto's (pdf)

 Durtrappers2

 

Bekijk ook eens de Wandelclub op Omroep Veldhoven.

 
Bijgewerkt: 7-jan-2021

PVGE Veldhoven - Altijd wat te doen

Op dit moment zijn er ca. 26 clubs binnen onze vereniging actief. Het merendeel van de "binnenactiviteiten" vindt plaats in wijkgebouw "Het Tweespan" aan de Mira in Veldhoven. De actuele locatie waar de clubs hun activiteiten uitvoeren vindt u op de pagina van de club zelf bij de link Locatie.

Op dit moment zijn ongeveer 40% van onze leden actief in een van de club-activiteiten die regelmatig plaatsvinden.
Voor outdoor-activiteiten is er een calamiteitenplan opgesteld tezamen met aanbevelingen voor hulpverlening.

Als bestuur staan we altijd open voor nieuwe ideeën en het opstarten van nieuwe activiteiten. Leden kunnen ook als groepje het initiatief nemen om een nieuwe activiteit te beginnen.
Indien u suggesties heeft, aarzel dan niet om contact op te nemen met een van de bestuursleden of het secretariaat van de afdeling.