PVGE
PVGE

PVGE Veldhoven

Samen actief, samen sterk

 

Seniorenkoor
Ligtklanken

SK Ligtklanken 2020 12 groep web

het Koor:

Seniorenkoor Ligtklanken werd ruim zestien jaar geleden opgericht door Kees van Kampen die, na al die vruchtbare en mooie jaren, per 1 oktober 2019 zijn stokje heeft overgedragen aan Cor Jolie.
Wij zijn een gemengd koor en zingen meestal vier stemmig in zowel de Nederlands taal als in vreemde talen. Ons repertoire varieert van Canons, Volksmuziek, Negrospirituals en Byzantijnse kerkmuziekmuziek tot licht klassiek.
Ons koor is aangesloten bij de landelijk bond van ouderenkoren genaamd “Lovok”.
Om de twee jaar zijn de Kempische Zangers Dagen waaraan wij deelnemen en dan met lovende en stimulerende beoordelingen tevreden huiswaarts keren. Van tijd tot tijd geven wij concerten op verschillende locaties. Iedereen die nog een redelijke zangstem heeft en van koorzang houdt is welkom om bij ons aan te sluiten.

Activiteiten:

S.K. Ligtklanken repeteert elke maandagmiddag van 13.45 tot 16.15 uur in Ontmoetingscentrum De Ligt in Veldhoven waar je van harte welkom bent om een repetitie bij te komen wonen. Momenteel zoeken we wat versterking bij de Tenoren.
Het seizoen loopt van september tot juli. Aan het einde van het seizoen geven wij een concert in de Ligt en in december een Kerstconcert. In de afgelopen jaren traden we bovendien ook op in Verzorgingscentrum Merefelt.

SK Ligtklanken 2020 12 web

In verband met Corona is ons programma tijdelijk aangepast aan de actuele mogelijkheden. Heeft u belangstelling om met ons mee te doen, informeer dan bij een van onderstaande contactpersonen.

Locatie:

Ontmoetingscentrum De Ligt
Ligt 157
5503 CA Veldhoven
www.deligtveldhoven.nl

000green   Locatie (Google Maps)

-----------------

repetitie
maandagmiddag, 13:45 - 16:15 uur

 

 

Kosten:

De kosten bedragen.€ 110,- per jaar. Hierin is alles begrepen, zoals bladmuziek en dergelijke.

Contact:

Coach:

Mw. Els Cuppen
tel: 040 230 1999

Public Relations:

Mw. Rietje Verheggen
tel: 040 253 4074

Dirigent:

dhr. Cor Jolie

Piano begeleiding: Mw. Suzanne Spanjaard

 

Bijgewerkt: 7-jan-2021

PVGE Veldhoven - Altijd wat te doen

Op dit moment zijn er ca. 26 clubs binnen onze vereniging actief. Het merendeel van de "binnenactiviteiten" vindt plaats in wijkgebouw "Het Tweespan" aan de Mira in Veldhoven. De actuele locatie waar de clubs hun activiteiten uitvoeren vindt u op de pagina van de club zelf bij de link Locatie.

Op dit moment zijn ongeveer 40% van onze leden actief in een van de club-activiteiten die regelmatig plaatsvinden.
Voor outdoor-activiteiten is er een calamiteitenplan opgesteld tezamen met aanbevelingen voor hulpverlening.

Als bestuur staan we altijd open voor nieuwe ideeën en het opstarten van nieuwe activiteiten. Leden kunnen ook als groepje het initiatief nemen om een nieuwe activiteit te beginnen.
Indien u suggesties heeft, aarzel dan niet om contact op te nemen met een van de bestuursleden of het secretariaat van de afdeling.