PVGE
PVGE

PVGE Veldhoven

Samen actief, samen sterk

PVGE

PVGE Veldhoven

Samen actief, samen sterk

PVGE Koepel

23
mei
Evenementen Veldhoven

Soosmiddag

De Soosmiddag ... Wat was dat ook alweer??- Een gezellig samenzijn met de vrijheid om, samen met anderen, een spelletje te spelen of gewoon wat bij te praten en andere leden van onze vereniging te leren ... Lees verder»
16
juni
Evenementen Veldhoven

Samen uit eten (2022)

Samen Uit-Eten in 2022. Georganiseerd door PVGE, KBO en SWOVE.We gaan weer van start met een nieuw seizoen! __________________________________ Voor alle Veldhovense senioren ... Lees verder»
17
juni
Evenementen Veldhoven

Reisgroep - Busreis Beeld en Geluid en Waterliniemuseum

Dagtocht naar Beeld en Geluid en het Waterliniemuseum (17 jun 2022) Deze keer een dagtocht met 2 heel verschillende musea. Beeld en Geluid, Hilversum ... Lees verder»
19
aug
Evenementen Veldhoven

Reisgroep - Kastelentocht en boottocht op de Kromme Rijn

Dagtocht Kastelenroute omgeving Wijk bij Duurstede en boottocht over de Kromme Rijn (19 aug 2020) Reisbeschrijving De Kromme Rijnstreek is het ... Lees verder»

Powered by iCagenda

View the embedded image gallery online at:
https://veldhoven.pvge.nl/evenementen-veldhoven#sigProId871541e7e0

Evenementen en Lezingen

PVGE-Veldhoven organiseert geregeld Evenementen en Lezingen voor haar leden. De onderwerpen van de lezingen lopen zeer uiteen en bestrijken:

- actuele maatschapelijke thema's
- wetenschap & techniek
- kunst & cultuur
- geschiedenis & mythologie
- bijzondere reizen
- rondleidingen
- ontspanning
- etc. etc.

Wat er zoal op het programma staat ziet u in de lijst hiernaast. Soms wordt u gevraagd vooraf in te schrijven. Dat kan vaak elektronisch vanaf deze website. In dat geval ziet u dan een groen inschrijvings-symbooltje bovenaan de aankondiging. Dit opent een inschrijvingsformulier voor u. Makkelijker kan haast niet.

In verband met Corona/Covid-19 en de daarbij behorende registratie-verplichtingen, worden aanmeldingen via e-mail of op papier op dit moment niet in behandeling genomen.
Zie ook de pagina "Lezingen in Coronatijd" in het menu van dit hoofdstuk.