PVGE
PVGE

PVGE Veldhoven

Samen actief, samen sterk

PVGE

PVGE Veldhoven

Samen actief, samen sterk

PVGE Koepel

16
aug
Evenementen Veldhoven

Soosmiddag

De Soosmiddag ... Wat was dat ook alweer??- Een gezellig samenzijn met de vrijheid om, samen met anderen, een spelletje te spelen of gewoon wat bij te praten en andere leden van onze vereniging te leren ... Lees verder»
26
aug
Evenementen Veldhoven

Vooraankondiging ALV PVGE-Veldhoven

Vooraankondiging van de 38ste Algemene Ledenvergadering van de PVGE Veldhoven Beste leden, De afgelopen weken is na reacties van een aantal ... Lees verder»
03
sept
Evenementen Veldhoven

Reisgroep - Dagtocht Ooijpolder/Groesbeek

Reisgroep PVGE-Veldhoven Dagtocht Ooijpolder enhet Rijk van Nijmegen. (3 september 2021) Bij aankomst in Nijmegen schepen we in op de pannenkoekenboot voor een rondvaart van ... Lees verder»
10
sept
Evenementen Veldhoven

Erna Charbon over Frida Kahlo

In deze lezing bespreekt Erna Charbon een bijzondere schilderes: Frida Kahlo. Samenvatting: De Mexicaanse Frida ... Lees verder»
14
sept
Evenementen Veldhoven

Reisgroep - 4-daagse busreis Noord-Holland

  Reisgroep PVGE-Veldhoven 4-Daagse Busreis Noord-Holland (14-17 sept 2021)   ______________________________ Reis geannuleerd - Bericht van de Reisgroep: "Helaas ... Lees verder»

Powered by iCagenda

View the embedded image gallery online at:
https://veldhoven.pvge.nl/evenementen-veldhoven#sigProId871541e7e0

Evenementen en Lezingen

PVGE-Veldhoven organiseert geregeld Evenementen en Lezingen voor haar leden. De onderwerpen van de lezingen lopen zeer uiteen en bestrijken:

- actuele maatschapelijke thema's
- wetenschap & techniek
- kunst & cultuur
- geschiedenis & mythologie
- bijzondere reizen
- rondleidingen
- ontspanning
- etc. etc.

Wat er zoal op het programma staat ziet u in de lijst hiernaast. Soms wordt u gevraagd vooraf in te schrijven. Dat kan vaak elektronisch vanaf deze website. In dat geval ziet u dan een groen inschrijvings-symbooltje bovenaan de aankondiging. Dit opent een inschrijvingsformulier voor u. Makkelijker kan haast niet.

In verband met Corona/Covid-19 en de daarbij behorende registratie-verplichtingen, worden aanmeldingen via e-mail of op papier op dit moment niet in behandeling genomen.
Zie ook de pagina "Lezingen in Coronatijd" in het menu van dit hoofdstuk.