PVGE
PVGE

PVGE Veldhoven

Samen actief, samen sterk

PVGE

PVGE Veldhoven

Samen actief, samen sterk

PVGE Koepel

28
okt
Evenementen Veldhoven

Ledendag 2021

Uitnodiging Ledendag 2021 Ook dit jaar organiseert de PVGE-Veldhoven weer voor haar leden een Ledendag. De nadruk ligt daarbij op: Elkaar ... Lees verder»
12
nov
Evenementen Veldhoven

Lezing - De invloed van het internet op de samenleving

Samenvatting In deze presentatie wordt eerst een schets gegeven van de ontwikkeling van de telecommunicatie en het ... Lees verder»
15
nov
Evenementen Veldhoven

Soosmiddag

De Soosmiddag ... Wat was dat ook alweer??- Een gezellig samenzijn met de vrijheid om, samen met anderen, een spelletje te spelen of gewoon wat bij te praten en andere leden van onze vereniging te leren ... Lees verder»
19
nov
Evenementen Veldhoven

Reisgroep - Dagtocht Rotterdam

Reisgroep PVGE-Veldhoven Dagtocht per bus naar Rotterdammet rondvaart, stadstour en bezoek aan de Markthal. (19 nov 2021)   Voor velen van ons is een wandeltocht door ... Lees verder»
25
nov
Evenementen Veldhoven

Open Dag (2021)

PVGE-Veldhoven - Open Dag 2021 De PVGE veldhoven nodigt u graag uit voor haar jaarlijkse Open Dag. Met onze Open Dag willen we meerdere zaken ... Lees verder»

Powered by iCagenda

View the embedded image gallery online at:
https://veldhoven.pvge.nl/evenementen-veldhoven#sigProId871541e7e0

Evenementen en Lezingen

PVGE-Veldhoven organiseert geregeld Evenementen en Lezingen voor haar leden. De onderwerpen van de lezingen lopen zeer uiteen en bestrijken:

- actuele maatschapelijke thema's
- wetenschap & techniek
- kunst & cultuur
- geschiedenis & mythologie
- bijzondere reizen
- rondleidingen
- ontspanning
- etc. etc.

Wat er zoal op het programma staat ziet u in de lijst hiernaast. Soms wordt u gevraagd vooraf in te schrijven. Dat kan vaak elektronisch vanaf deze website. In dat geval ziet u dan een groen inschrijvings-symbooltje bovenaan de aankondiging. Dit opent een inschrijvingsformulier voor u. Makkelijker kan haast niet.

In verband met Corona/Covid-19 en de daarbij behorende registratie-verplichtingen, worden aanmeldingen via e-mail of op papier op dit moment niet in behandeling genomen.
Zie ook de pagina "Lezingen in Coronatijd" in het menu van dit hoofdstuk.