PVGE
PVGE

PVGE Veldhoven

Samen actief, samen sterk

PVGE

PVGE Veldhoven

Samen actief, samen sterk

PVGE Koepel

Lezing - Tanden op elkaar in Ethiopië en Bangladesh

 Evenement afgelopen
Datum
vrijdag 12 april 2019 14:00 - 16:00

Tanden op elkaar in Ethiopië en Bangladesh

In deze lezing bespreekt Thom Linsen een paar van zijn missies naar diverse landen in Afrika en Azië waar hij als vrijwilliger tandheelkundige zorg verleende onder zeer variërende omstandigheden. De omgeving was weliswaar steeds anders, maar de behandelingen waren steeds zeer noodzakelijk. Naast de gebitten vond Thom ook tijd om te genieten van de natuur en de cultuur in deze verre oorden.

De Spreker

Thom Linsen is geboren in Vught. Hij studeerde tandheelkunde aan de Universiteit van Nijmegen. Na zijn studie vestigde hij zich in Veldhoven waar hij een algemene tandheelkundige praktijk begon. Thom was tandarts in Veldhoven van 1973 t/m 2006. Daarnaast was Thom ook de tandarts van de Severinusstichting. Tot 2008 was hij nog twee jaar actief in een groepspraktijk in Waalre.
Na zijn pensionering is Thom zeer actief geweest in het tandartsen-vrijwilligerswerk in diverse ontwikkelingslanden. Hij was 4x in Nepal en Ethiopië, 3x in Bangladesh, 2x in Kenya en Uganda voor diverse medische vrijwilligersorganisaties.
Wie veel reist kan veel vertellen, en Thom kan dat. Dank zij hem kunnen we een uniek inzicht krijgen in zowel de cultuur als de tandheelkundige zorg van diverse landen in Afrika en Azië. Met bijzondere beelden van een getalenteerd amateurfotograaf.

Vrijdag 12-apr-2019. Tijd 14:00 – 16:00.
Locatie: 't Tweespan, Mira 2, Veldhoven.

Aanmelden

I.v.m. de zaal-planning en koffie wordt u vriendelijk verzocht u liefst vóór 6 april aan te melden. Dat kan via onze website d.m.v. het groene icoontje boven aan deze pagina.

 

 Lezing 2019 04 12 Afbeelding 2

 

 Lezing 2019 04 12 Afbeelding 3
 
 

Powered by iCagenda

Evenementen en Lezingen

PVGE-Veldhoven organiseert geregeld Evenementen en Lezingen voor haar leden. De onderwerpen van de lezingen lopen zeer uiteen en bestrijken:

- actuele maatschapelijke thema's
- kunst & cultuur
- geschiedenis & mythologie
- bijzondere reizen
- rondleidingen
- ontspanning
- etc. etc.

Wat er zoal op het programma staat ziet u in de lijst hiernaast. Soms wordt u gevraagd vooraf in te schrijven. Dat kan elektronisch vanaf deze website. In dat geval ziet u dan een groen inschrijvings-symbooltje bovenaan de aankondiging. Dit opent een inschrijvingsformulier voor u. Makkelijker kan haast niet.

Inschrijven via het papieren formulier in de Veldpost kan ook nog altijd.