PVGE
PVGE

PVGE Veldhoven

Samen actief, samen sterk

PVGE

PVGE Veldhoven

Samen actief, samen sterk

PVGE Koepel

Vooraankondiging ALV PVGE-Veldhoven

Datum
vrijdag 4 juni 2021 14:00 - 15:00

Vooraankondiging van de 38ste
Algemene Ledenvergadering
van de PVGE Veldhoven

Vanwege alle geldende Coronabeperkingen is het niet mogelijk gebleken om dit jaar, binnen de gestelde termijn, onze Algemene Ledenvergadering op de veilige en vertrouwde manier te houden. Daarom is door het bestuur besloten om de noodzakelijke, formele ledenpeilingen vooraf per e-mail en website te houden en de resultaten daarvan, op 4 juni 2021, in een live-stream via internet aan de leden te presenteren. Hoe dat, in detail, in zijn werk gaat leest u binnenkort in de Veldpost en op deze website.

Belangrijk - Registratie als deelnemer aan de ALV

Om u van de nodige documentatie te kunnen voorzien én om stemrecht te verkrijgen op de Algemene Ledenvergadering van de PVGE-Veldhoven dienen de leden zich vooraf te registreren. Bij een "gewone" ALV gebeurt dat met een presentielijst aan de deur; nu gaat dat nu met een elektronisch registratieformulier via deze website.

 

De uiterste datum voor registratie (20-apr-2021) is verstreken.
De registratie voor de ALV van 4-jun-2021 is gesloten.

U kunt de datum van de ALV live-stream
natuurlijk alvast in uw agenda zetten.
 
 

Powered by iCagenda

Evenementen en Lezingen

PVGE-Veldhoven organiseert geregeld Evenementen en Lezingen voor haar leden. De onderwerpen van de lezingen lopen zeer uiteen en bestrijken:

- actuele maatschapelijke thema's
- wetenschap & techniek
- kunst & cultuur
- geschiedenis & mythologie
- bijzondere reizen
- rondleidingen
- ontspanning
- etc. etc.

Wat er zoal op het programma staat ziet u in de lijst hiernaast. Soms wordt u gevraagd vooraf in te schrijven. Dat kan vaak elektronisch vanaf deze website. In dat geval ziet u dan een groen inschrijvings-symbooltje bovenaan de aankondiging. Dit opent een inschrijvingsformulier voor u. Makkelijker kan haast niet.

In verband met Corona/Covid-19 en de daarbij behorende registratie-verplichtingen, worden aanmeldingen via e-mail of op papier op dit moment niet in behandeling genomen.
Zie ook de pagina "Lezingen in Coronatijd" in het menu van dit hoofdstuk.