PVGE
PVGE

PVGE Veldhoven

Samen actief, samen sterk

PVGE

PVGE Veldhoven

Samen actief, samen sterk

PVGE Koepel

Vooraanmelding Fotozoektocht "Veldhoven 100-jaar"

Datum
donderdag 15 april 2021 23:00

De evenementencommissie organiseert dit voorjaar voor alle leden
van PVGE-Veldhoven een fotozoektocht door Veldhoven.

Wat is de bedoeling?

U krijgt van ons een aantal foto’s van objecten/gebouwen/kunstwerken, of gedeeltes daarvan, toegestuurd, allemaal afkomstig uit Veldhoven. Met die foto’s gaat u op pad om uit te zoeken waar ze precies zijn gemaakt, wat het onderwerp is en wat er misschien nog meer over te vertellen valt.

Winnaars

Uit alle inzendingen kiezen wij een aantal winnaars, niet alleen de deelnemer die alle vragen goed heeft beantwoord, maar ook degene die een anekdote of sappig detail over een bepaalde foto weet te vertellen, maakt kans op een van de prijzen… Het lijkt ons leuk om hierdoor op een andere manier naar Veldhoven te kijken en wie weet wordt u verrast door dingen die u nog nooit heeft gezien. Neem ook uw camera of smartphone mee, want met door uzelf gemaakte foto’s van de gevonden objecten deelt u ook mee in de prijzen!

Aanmelden

Aanmelden kan uiterlijk tot 15 april. U heeft daarna drie weken de tijd om alle foto’s op te sporen en uw antwoorden in te leveren.
Aanmelden kan via deze website; klik op het groene icoontje "Inschrijven" bovenaan deze pagina

Details

Alle verdere details en de foto’s krijgt u van ons via e-mail na uw aanmelding voor deze fotozoektocht, die u op eigen gelegenheid en op uw eigen moment gaat maken. Alleen of met meer mensen, alles kan en mag. Alleen moeten de leden wel apart inschrijven. Ook introducees zijn van harte welkom!

Let op : het is voor dit evenement belangrijk om een e-mailadres op te geven. Als u dat zelf niet heeft, kunt u misschien dat van iemand anders gebruiken. U krijgt dan via hem/haar de informatie toegestuurd.

Wij hebben er zin in!
De evenementencommissie

 

 
 

Powered by iCagenda

Evenementen en Lezingen

PVGE-Veldhoven organiseert geregeld Evenementen en Lezingen voor haar leden. De onderwerpen van de lezingen lopen zeer uiteen en bestrijken:

- actuele maatschapelijke thema's
- wetenschap & techniek
- kunst & cultuur
- geschiedenis & mythologie
- bijzondere reizen
- rondleidingen
- ontspanning
- etc. etc.

Wat er zoal op het programma staat ziet u in de lijst hiernaast. Soms wordt u gevraagd vooraf in te schrijven. Dat kan vaak elektronisch vanaf deze website. In dat geval ziet u dan een groen inschrijvings-symbooltje bovenaan de aankondiging. Dit opent een inschrijvingsformulier voor u. Makkelijker kan haast niet.

In verband met Corona/Covid-19 en de daarbij behorende registratie-verplichtingen, worden aanmeldingen via e-mail of op papier op dit moment niet in behandeling genomen.
Zie ook de pagina "Lezingen in Coronatijd" in het menu van dit hoofdstuk.