PVGE
PVGE

PVGE Veldhoven

Samen actief, samen sterk

PVGE

PVGE Veldhoven

Samen actief, samen sterk

PVGE Koepel

11
feb
Evenementen Veldhoven

Samen uit eten 2020

Samen Uit-Eten in 2020. Georganiseerd door PVGE, KBO en SWOVE. Voor alle Veldhovense senioren organiseren de PVGE, KBO en SWOVE gezellige dineravonden in diverse ... Lees verder»
12
feb
Evenementen Veldhoven

Soosmiddag

Een gezellig samenzijn met de vrijheid om, samen met anderen, een spel te spelen of gewoon wat bij te praten en andere leden van onze vereniging te leren kennen. Nieuwsgierig? U komt toch ook!En mocht u ... Lees verder»
14
feb
Evenementen Veldhoven

Lezing - Nooit meer snijden

Lezing - Nooit meer snijden ??Spreker: Dr. Jeroen Heemskerk Samenvatting: Deze lezing gaat over Chirurgie, afkomstig van het samentrekken van de ... Lees verder»
20
feb
Evenementen Veldhoven

Algemene Ledenvergadering PVGE-Veldhoven

Uitnodiging voor de 37ste Algemene Ledenvergadering vande PVGE Vereniging voor senioren Afdeling Veldhoven e.o. Datum : donderdag 20 februari ... Lees verder»
13
mrt
Evenementen Veldhoven

Lezing - De Architecten van ASML

De Architecten van ASML "Het Natlab legde de basis, ASML bracht de waferstepper aan de man" Spreker: René Raaijmakers Samenvatting: Op het Philips Natuurkundig ... Lees verder»

Powered by iCagenda

Evenementen en Lezingen

PVGE-Veldhoven organiseert geregeld Evenementen en Lezingen voor haar leden. De onderwerpen van de lezingen lopen zeer uiteen en bestrijken:

- actuele maatschapelijke thema's
- kunst & cultuur
- geschiedenis & mythologie
- bijzondere reizen
- rondleidingen
- ontspanning
- etc. etc.

Wat er zoal op het programma staat ziet u in de lijst hiernaast. Soms wordt u gevraagd vooraf in te schrijven. Dat kan elektronisch vanaf deze website. In dat geval ziet u dan een groen inschrijvings-symbooltje bovenaan de aankondiging. Dit opent een inschrijvingsformulier voor u. Makkelijker kan haast niet.

Inschrijven via het papieren formulier in de Veldpost kan ook nog altijd.