PVGE
PVGE

PVGE Veldhoven

Samen actief, samen sterk

 reisimpressies 02

 

Al vele jaren stelt de Reisgroep van de PVGE-Veldhoven ieder seizoen weer nieuw reisprogramma's samen. Per seizoen zijn er ca. 6, één- of meerdaagse reizen waar u uit kunt kiezen. Bij de samenstelling van het programma wordt met alle mogelijke deelnemers, van "jongere-ouderen" tot "oudgedienden", rekening gehouden. Om u een idee te geven hoe de reizen er uit zien, treft op op deze pagina een selectie aan met "reisimpressies" van reizen uit het recente verleden. In de beschrijving kunt u zien wat het programma van de reis te bieden had en de foto's geven een indruk van de bezienswaardigheden en de sfeer.

Reisimpressies

2019 Delft en Den Haag - dagtocht

2019 Noord-Duitsland en Kopenhagen - 8-daagse busreis

2018 Andorra en Barcelona - 12 daagse busreis

2018 Yorkshire (UK) - 8 daagse busreis

2017 Kroatië/Montenegro - 13-daagse busreis

2017 Berlin/Brandenburg - 8-daagse busreis

2016 Noord Spanje en Baskenland - 12-daagse busreis

2016 Schwarzwald - 8-daagse busreis

Aan deze pagina wordt nog gewerkt. Binnenkort treft u hier nog meer reisimpressies aan om u te verleiden (weer) eens met onze Reisgroep op stap te gaan.
Zie ook ons actuele reisprogramma elders op deze site.

Evenementen en Lezingen

PVGE-Veldhoven organiseert geregeld Evenementen en Lezingen voor haar leden. De onderwerpen van de lezingen lopen zeer uiteen en bestrijken:

- actuele maatschapelijke thema's
- wetenschap & techniek
- kunst & cultuur
- geschiedenis & mythologie
- bijzondere reizen
- rondleidingen
- ontspanning
- etc. etc.

Wat er zoal op het programma staat ziet u in de lijst hiernaast. Soms wordt u gevraagd vooraf in te schrijven. Dat kan vaak elektronisch vanaf deze website. In dat geval ziet u dan een groen inschrijvings-symbooltje bovenaan de aankondiging. Dit opent een inschrijvingsformulier voor u. Makkelijker kan haast niet.

In verband met Corona/Covid-19 en de daarbij behorende registratie-verplichtingen, worden aanmeldingen via e-mail of op papier op dit moment niet in behandeling genomen.
Zie ook de pagina "Lezingen in Coronatijd" in het menu van dit hoofdstuk.